ONTDEK DE MAGIE VAN PERU

Peru reizen op maat

Stap in de voetsporen van de Inca’s en ontdek de onschatbare culturele rijkdommen tijdens onze Peru reizen op maat, zoals Machu Picchu, de verborgen Inca stad. Dit wereldwonder ligt verscholen tussen de toppen van het Andesgebergte in het tropische regenwoud. Houd je van mysterie? Je kunt niet om de onverklaarbare Nazcalijnen heen tijdens het reizen door Peru, wij integreren het in je reis op maat. Koloniale steden als Cuzco, Arequipa, Lima hebben daarnaast kleurrijke lokale keukens, die tot de beste van het continent behoren. Struin door de pittoreske straatjes met houten balkons, of barokke kathedralen.

Ontdek tijdens het reizen door Peru ook de veelzijdigheid van het landschap, het ene moment bevind je je in de woestijn, het andere moment in de Amazone. Ook wordt het land gekenmerkt door het Andesgebergte, met hoge besneeuwde bergen en vulkanen.

Het Titicaca meer op de grens met Peru en Bolivia, is op 3820 meter het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er eilanden bezoeken, wandelen over de oude Incapaden en logeren bij de kleurrijke bevolking tijdens het reizen door Peru. Ook de tocht door de Colca Canyon zal in je geheugen gegrift blijven. Indianen verbouwen hun gewassen op aangelegde steile terrassen in dit onherbergzame gebied.

Plattegrond van Peru - reizen

Mogelijke activiteiten tijdens Peru reizen

Bewonder Machu Picchu na een meerdaagse trekking (bijvoorbeeld via de Inca Trail of Salkantay) of bezoek deze magische plek met de panorama trein. Bewandel de Inca paden op een van de eilanden in het Titicaca meer of doe een actieve trekking door de Colca Canyon waar de condor de blauwe lucht siert. Struin door de vele koloniale steden en geniet van de verfijnde keuken of verlaat de bewoonde wereld en ontdek de Amazone. Wil je binnenkort door Peru reizen op maat en in detail geregeld? Neem contact met ons op. Hierbij nog wat praktische tips.

Praktische informatie Peru reizen

 • Beste reistijd Peru: het land is het hele jaar door te bereizen
 • In Peru liggen verschillende steden boven de 2500 meter, in de samenstelling van onze reizen letten wij goed op een geleidelijk verloop van de hoogteverschillen.
 • Taal Peru: de meest gesproken taal is Spaans
 • Valuta: in Peru betaal je met de Nuevo Sol (Pen)

Ter inspiratie enige voorbeelden van Peru reizen, geheel aan te passen naar je wensen

Een reis op maat door Peru is ook te combineren met Bolivia en Chili

Waarom UYUNI Travels

Zuid-Amerika reizen specialist

Reisvoorstel op maat

Persoonlijke ervaring en oog voor detail

Lokale gidsen

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

  Gids

  Activiteiten

  Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie      Transfer

   Gids                        Activiteiten 

  Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat.

Vraag hier jouw Peru reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je reis naar Peru!

  Reviews

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. Tussen alle indrukken en verplaatsingen was er tijd om uit te rusten in prima hotels, meestal zeer sfeervol en gastvrij. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met gastheren- en vrouwen of deskundige gidsen die ons zonder mankeren stonden op te wachten op elke nieuwe plek en voor excursies, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels."

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie en interessante vakantie en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “Alleen reizen door Zuid-Amerika met “un poco” Spaans. Wat ben ik blij dat UYUNI Travels voor mij een super vakantie heeft geregeld! Ze spreken uit ervaring en kunnen de leukste, hipste en coolste accommodaties, tours, restaurantjes en you name it, regelen en denken geweldig met je mee. Doen!”