NAAR DE GALAPAGOS MET JE TEAM?

Incentive reis Ecuador & Galapagos

De legendarische Galapagos-eilanden zijn een absolute highlight tijdens een Ecuador incentive reis en zijn alleen toegankelijk via rechtstreekse vluchten vanuit Quito of Guayaquil. Deze uitgestrekte archipel van vulkanische oorsprong herbergt een overvloed aan wilde dieren op het land, in de lucht en onder water, welke zorgvuldig beschermd zijn in duizend jaar oude ecosystemen, de plek waar de evolutietheorie van Darwin is ontstaan. Reuzenschildpadden, speelse zeeleeuwen, blauwvoetvogels, pinguïns, flamingo’s en leguanen, je kunt ze van heel dichtbij ervaren. Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Treed in de voetsporen van Charles Darwin.

All-inclusive cruises zijn beschikbaar vanaf 4 dagen. Ideaal voor een korte incentive trip! Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

IMG_7475-1024x768

Dag 1 - Quito

Welkom in Quito.

Bij aankomst in Quito (2800m) privé transfer naar hotel, gelegen in het oude koloniale centrum.

Dag 2 - Quito

Na het ontbijt rijden we met gids naar het evenaarsmonument ‘mitad del mundo’ waar we het midden van de wereld bezoeken. Op deze plek kun je op de evenaar staan, enkele evenwichtstestjes doen en spelen met de zwaartekracht in het interactieve Intinan museum.

’s Middags staat er een privé stadstour naar het oude stadsdeel van Quito op het programma. Je kunt genieten van de fraaie staaltjes koloniale architectuur. Quito staat niet voor niets bekend als Zuid-Amerika’s best in tact gebleven koloniale stad. Geniet ook van het levendige straatbeeld en de lekkere culinaire versnaperingen!

IMG_7587-1024x768

Dag 3 - Galapagos

Transfer naar de luchthaven voor een vlucht van ongeveer 2 uur naar de Galapagos eilanden, voor een all-inclusive 4-daagse cruise. We vliegen op Baltra; een klein eilandje ten noorden van Santa Cruz. Op weg naar de haven van Ayora waar we aan boord gaan van het schip, kun je een kolonie wilde reuzenschildpadden tegenkomen, vliegen de pelikanen in het rond en verwelkomen zeeleeuwen je op de pier. Vanaf de pier geniet je van een schouwspel van scholen goudroggen, haaien en speelse zeehonden.

Afhankelijk van welke cruise je kiest, verken je verschillende eilanden die je een verbluffende wild-life close-up geven. Je legt aan in mooie baaien en kunt genieten van de vulkanische evolutie van de eilanden, de plek waar Darwin zijn evolutietheorie begon.

34180094333_219b71c76a_o-1024x575
Corales-gallery-12-1024x729

Day 4-6 - Galapagos

Onder begeleiding van een professionele gids ga je tijdens de cruise meerdere keren per dag aan wal voor wildlife observaties en leer je veel over de unieke flora van de Galapagos. Je wordt op de witte stranden verwelkomd door blauwvoetgenten, eigenzinnige leguanen, flamingo’s, pelikanen en speelse zeeleeuwen. In de reuzencactuswouden houden reuzenschildpadden zich schuil, het is een waanzinnige ervaring met een van deze kanjers oog in oog te staan.

IMG_8567-1024x768
Onderwaterwereld Galapagos

Dag 4-6 - Galapagos

De onderwaterwereld van de Galapagos is ook adembenemend. Er zijn meerdere stops waarbij je kunt zwemmen in de Stille Oceaan en kunt snorkelen tussen schildpadden, leguanen, pinguïns, zeeleeuwen, white tip haaien en scholen roggen en andere vissen. Een ervaring om nooit te vergeten!

45577799885_0840d165e5_o-1024x683
IMG_8836-1024x768

Dag 6 - Galapagos

De laatste dag van de Galapagos trip varen we terug naar de haven en brengt de gids ons naar de luchthaven van Baltra voor de terugvlucht. Transfer naar het hotel.
Einde van een onvergetelijke Galapagos ervaring!

Verantwoord toerisme:
Met de intentie dat reizen voor zowel de reiziger en lokale omgeving voordelen kan hebben, werken we samen met lokale ondernemers om zo een positieve stimulans te geven aan de plaatselijke economie, werkgelegenheid, cultuur en welzijn. We streven ernaar ‘the beauty of the world’ in tact te laten. Zo doen wij ons best onze reizen zo aan te bieden dat behoud van de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk gegarandeerd is, zodat mens en dier ervan kunnen blijven genieten.

Reuzeschilpad Galapagos Ecuador

Inbegrepen:
* Alle overnachtingen met ontbijt
* Galapagos cruise all-inclusive
* Vervoer zoals vermeld in programma, exclusief binnenlandse vluchten
* Excursies zoals vermeld in het programma, tenzij bij niet inbegrepen vermeld

Niet inbegrepen:
* Intercontinentale en binnenlandse vluchten
* Entreegeld nationale parken

* Overige maaltijden
* Optionele en niet vermelde diensten en excursies