NAAR CHILI MET JE TEAM?

Incentive reis Chili

Chili, dat door zijn uitgestrektheid in meerdere klimaatzones ligt, is zeer divers!  Combineer een historische city walk door Santiago met het artistieke kleurrijke Valporaiso. Geniet daarnaasat met je met je team of klanten van een lekkere wijnproeverij bij een van de beroemde Chileense wijngaarden. Bezoek tot slot de epische Atacama woestijn en geniet je van de adembenemende Moon valley en grootste sterrenhemel ter wereld! Vind hieronder een Chili Incentive reis voorbeeld, geheel aan te passen naar je wensen.

Voorbeeld programma

Day 1: Aankomst in Santiago
Day 2: Wijn tour – Valporaiso
Day 3: San Pedro de Atacama – Moon valley & star gazing
Day 4: San Pedro de Atacama – Zoutvlaktes & lagoons
Day 5: Terug naar Santiago

Dag 1 - Aankomst in Santiago

Welkom in Santiago! Transfer naar hotel vanaf de luchthaven.

City tour door Santiago de Chili, sinds de koloniale tijd de hoofdstad van Chili. De stad is omringd door het Andes gebergte en heeft een centrum van negentiende-eeuwse neoklassieke architectuur met kronkelige zijstraten, bezaaid met art deco, neogotische en andere stijlen. Je kunt je hart ophalen aan de vele straatmuzikanten en handgemaakte koperen sieraden bij de marktjes in de straten. De stad bestaat uit verschillende heuvels, de Mapocho-rivier, veel parken en het Andesgebergte is vanaf de meeste plekken te zien. De stad is omringd door wijngaarden en ligt op een paar uur van zowel de bergen als de Stille Oceaan. 

Kleurrijk Zuid-Amerika

Dag 2 - Wijngaarden & Valporaiso

Chili heeft wereldwijd bekende wijnen. De vruchtbare heuvels rond Santiago hebben vele bekroonde wijnen geproduceerd. Tijdens deze tour bezoek je de statige huizen, tuinen en wijnkelders van de eerste eigenaren van de grootste wijnexport van Zuid Amerika. Je hebt vast weleens een Concha y Toro wijntje of meer gedronken.; een van ’s werelds bekendste wijnen die in meer dan 130 landen verkrijgbaar is. We bezoeken de wijngaarden met 26 verschillende soorten druiven en geniet van de heerlijke smaken tijdens de wijnproeverij.

Wijngaarden Santiago Chili
Straatmuzikanten Santiago Chili

Dag 3 - Atacama woestijn - Moon valley & Stars

San Pedro de Atacama is een klein oase dorpje op de Altiplano. Op deze geografische zone liggen enkele van de hoogste vulkanen van de Andes en staat bekend om zijn epische schoonheid van het landschap. Daarnaast is deze plek door de hoge ligging, wolkenvrije en droge lucht en gebrek aan ‘lichtvervuiling’ van grote steden een van de beste plekken in de wereld om sterren te observeren. Een vaste uitvalsbasis voor de NASA. We doen deze avond een adembenemende stargazing tour!
Tijdens je bezoek aan de droogste woestijn ter wereld moet je ook absoluut een bezoek brengen aan de spectaculaire Moon Valley en Death Valley. Geniet van de buitengewone vormen van het landschap, alsof je op de maan loopt. Ook de uitzichten op de Andes en vulkanen zijn spectaculair. Als de schemering valt, zul je overweldigd worden door de rode en gouden kleuren van de woestijnlucht.

San Pedro Atacama Chili
IMG_7041-photo-1024x768

Dag 4 - Vulkanen, flamingo lagoons & Salt flats

Vandaag ontdekken we de magische Atacama hoogvlaktes, met de imposante Piedras Rojas, de prachtige lagoons Chaxa, Miscanti en Miñiques Andes en de uitgebreide Atacama zoutvlakte omringd door indrukwekkende vulkanen uit formaties van het Andesgebergte. De lagoons worden bewoond door een grote verscheidenheid aan wilde vogels, waaronder  felgekleurde flamingokolonies. Een spectaculair mooie omgeving! Op de terugweg genieten we van de uitzichten op de bekende vulkanen Licancabur en Lascar en bezoeken we het traditionele koloniale dorpje Toconao.

Dag 5 - Santiago - terug naar huis

 

Vlucht terug naar Santiago.

Einde van een onvergetelijke trip door Chili!

Verantwoord toerisme:
Met de intentie dat reizen voor zowel de reiziger en lokale omgeving voordelen kan hebben, werken we samen met lokale ondernemers (agenten, accommodaties, gastronomie en vervoer) om zo een positieve stimulans te geven aan de plaatselijke economie, werkgelegenheid, cultuur en welzijn. We zijn gericht op duurzaamheid en selecteren onze lokale partners zorgvuldig.

IMG_0848-photo-full

HOTEL OPTIES:

San Pedro de Atacama - Hotel Altiplanico

1Hotel-Altiplanico-Atacama_08
1Hotel-Altiplanico-Atacama_10
1Hotel-Altiplanico-Atacama_21

Santiago - Altiplano bellas artes:

Santiago - Casa sur charming:

IMG_8653-Edit
IMG_8647-Edit
IMG_9155-Edit