NAAR BOLIVIA MET JE TEAM?

Incentive reis Bolivia

Ontdek het schitterende Bolivia met je team! Ervaar La Paz te voet of per kabelbaan, zeil met een Catamaran op het Titicacameer en ontmoet de kleurrijke bevolking. Rijd over de Altiplano met een goeduitgeruste 4×4 jeep; de grootste zoutvlaktes ter wereld (Salar de Uyuni), geniet van de felgekleurde flamingo’s en verlaten vulkaanvlaktes. Maak grappige perspectieffoto’s op de zoutvlaktes en geniet van een cocktail onder de grootste sterrenhemel ter wereld. Een Incentive reis Bolivia is perfect voor teambuilding!

Bolivia-uitsnede

Voorbeeld programma

Dag 1: Aankomst in La Paz
Dag 2: City Tour La Paz
Dag 3: Titicacameer met catamaran
Dag 4: La Paz – Uyuni. Salt Falts
Dag 5: Salt Falts Uyuni – La Paz
Dag 6: Vertrek uit La Paz

Dag 1 - Aankomst La Paz

Na aankomst prive transfer van El Alto International airport naar het hotel. Rest van de dag vrij om te acclimatiseren. Lunch en diner in het hotel.

La Paz ligt in in het hart van de Andes en wordt omringd door besneeuwde bergtoppen. Het is ook het centrum van de ‘Indigena’ indianencultuur, een Inca erfenis, en dat kun je zien aan de kleurrijke bevolking. Morgen kun je hier volop van genieten!

 

Dag 2 - City tour en Moon valley

La Paz is gesitueerd aan de voet van de Andes, op 3632m. We laten je vandaag de stad zien, niet alleen te voet maar je geniet ook van de mooiste uitzichten per kabelbaan! Tijdens een 4 uur durende stadstour bezoeken we de straatmarkten waar je handwerk, coca bladeren, geweven kleden en hekserij items kunt zien. Shopping time! Daarna gaan we door naar het koloniale gedeelte van de stad, waar we de San Francisco kerk, het goudmuseum, Murillo Square en het spectaculaire uitzichtpunt ‘Mirador de Killi Killi’ zullen aandoen. Ook bekijken we een replica van de Tiwanaku tempel en bezoeken we de Maanvallei waar een berg op een indrukwekkende manier is uitgesleten door erosie. We nemen ook de kabelbaan voor een prachtig uitzicht over de stad. Een absolute highlight voor het hele team!

Dag 3 - Zeilen op het Titicaca meer met Catamaran

Vroege transfer naar Copacabana met bus. Bezoek aan Copacabana. Vervolgens aan boord van catamaran om naar Zon-eiland te zeilen, de geboorteplek van het Incarijk. Op dit legendarische eiland bekijk je de Incatuinen, trappen en fontein. We bezoeken het Inti Wata Cultureel Complex, inclusief o.a.het Ekako Underground Museumeen traditionele scheepswerf, een handwerk centrum, de Intica lounge, en, bij het Manco Kapac uitkijkpunt, de grootste variatie aan kameelachtigen. Dit bezoek is inclusief een unieke zeilervaring op een groot traditioneel vaartuig voor een panoramisch bezoek aan het Pilkokaina Inca Paleis. Lunch aan boord op het Titicacameer. Terugreis naar La Paz.

Uros Colca Canyon Peru
Lake Titicaca Peru

Dag 4 - La Paz - Uyuni

Transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar Uyuni. Bezoek aan zoutvlaktes in 4×4 jeeps. De spectaculaire Altiplano van Bolivia is een van ’s werelds natuurwonderen en zonder twijfel het meest adembenemende fenomeen van de Andes. De fantastische witte zoutvlakte van Uyuni heeft een omvang van ongeveer 10.00km² en is daarmee de grootste ter wereld! Deze reis start met een bezoek een het treinkerkhof, een fascinerend schouwspel in de woestijn. Daarna betreden we de grootste zoutvlakte ter wereld. Hier kunt je het traditionele zoutwinningsproces aanschouwen. Later bezoek we het mooie Incahuasi eiland, waar je kunt wandelen tussen gigantische cactussen en koraalrotsformaties. Je zult genieten van een heerlijke lunch op de zoutvlakte en er kunnen geestige perspectieffoto’s gemaakt worden, de gidsen zullen hierbij assisteren. Vervolgens zien we de spectaculaire zonsondergang met een luxe cocktail in onze hand met boven onze hoofden de grootste sterrenhemel ter wereld.

IMG_5662-photo 2
IMG_0078-photo-e1550934621744
Cactusisland-uyuni

Dag 5 - Uyuni Zoutvlaktes & Lagoons

Vandaag rijden we door de hooglanden per jeep, omgeven door vulkanen, zowel slapende als actief rokende. We passeren de dorpen Culpina K, San Cristobal tot we de Alota vallei bereiken (3 uur rijden). We bezoeken de prachtige meren (Cañapa, Chiarkota and Hedionda) met uitzicht op honderden flamingos. Ook hier is ruimte voor het maken van prachtige foto’s en om van het uitzicht te genieten. Vicuñas en lama’s kunnen op de plateaus gespot worden. We zullen terugkeren naar Uyuni voor een transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar La Paz waar een afscheidsdiner wordt geserveerd. De dag erna transfer naar El Alto International Airport voor de internationale terugvlucht.

Flamingo's op Uyuni

Lunch op de zoutvlaktes:

2picniclunchsaltflats
2Bolivia-buffet-Salt-flats

HOTEL OPTIES

La Paz - Boutique hotel Atix:

Breakfast at Atix. [Buffet].
Ona Restaurant.
Double Superior Room. Art by Gastón Ugalde.

Uyuni Salt Flats - Hotel Palacio de Sal:

60
645
6113
6IMG_5900-photo-min