NAAR ARGENTINIË MET JE TEAM?

Incentive reis Argentinië

Geniet van de live muziek, street art en tangodansers in de straten van Buenos Aires met je team of klanten! Combineer dit met een bezoek aan een traditionele estancia, waar je een asado kunt bijwonen, de traditionele Argentijnse barbecue, en bewonder de gaucho’s op hun paarden. De trip eindigt bij de wereldberoemde Iguazu watervallen of in de witte stad ‘Colonia’ in Uruguay, op vaarafstand van Buenos Aires. Deze trip kan gedaan worden in 4-5 dagen. Dit is slechts een voorbeeld incentive reis Argentinie; deze kan geheel aangepast worden aan je wensen.

Argentinamapba

Voorbeeld programma

Dag 1: Aankomst in Buenos Aires + city tour & tango show
Dag 2: Bezoek Gaucho Estancia
Dag 3: Iguazu watervallen – Braziliaanse kant
Dag 4: Iguazu watervallen – Argentijnse kant
Dag 5: Vertrek

Dag 1 - Buenos Aires

Welkom in het kleurrijke Buenos Aires, de stad van de tango, Maradona en Evita Perón! Je zult genieten van een stadstour die highlights aandoet zoals de kleurrijke wijk La Boca, straattango en de antiekwinkels in San Telmo, het trendy en luxueuze Palermo, Plaza de Mayo, Recolleta Cemetery en je zult diverse karakters uit de Argentijnse geschiedenis tegenkomen. Het is ook mogelijk om de stad per fiets te ontdekken.

Diner & Tango Show incl. tango lessen of wijnproeverij
In het hart van San Telmo vind je een traditioneel voorbeeld van de oude stadscultuur, waar je een introductie in tangomuziek- en dans en ook een wijnproeverij krijgt voordat het diner wordt geserveerd. Na het diner zul je genieten van een spectaculaire show met tango, folklore, muziek, dans en veel bekende tangosongs. Een nacht om nooit te vergeten!

Tango in Buenos Aires
Gaucho's - Argentinië
IMG_8440-photo
Argentijnse barbecue

Dag 2 - Bezoek Gaucho Estancia

Vandaag ervaren we het leven van traditionele Argentijnse gaucho’s en bezoeken we een historische koloniale estancia, op slechts een uur rijden van Buenos Aires. Je zult genieten van tenminste één asado, de traditionele Argentijnse barbecue met ’s werelds beste vlees van vrije-uitloop runderen van de estancia. Je wordt ook uitgenodigd om te genieten van de bekende maté (traditionele Gaucho thee) samen met de eigenaars, je collega’s en de Gaucho’s. We zullen ook een traditionele ‘Gaucho vaardigheden’ show zien, een bezoek brengen aan een kleine chocoladefabriek, een leerwerkplaats, zilversmid en andere ambachtslieden die de Gaucho traditie in leven houden.

Dag 3 - Iguazu watervallen – Braziliaanse kant

Puerto Iguazú staat bekend om haar zeer indrukwekkende watervallen, die zich bevinden op de grens tussen Brazilië en Argentinië. De watervallen zijn de grootste ter wereld, met een totale breedte van 2700m.

Vandaag zul je een bezoek brengen aan de Braziliaanse kant van de watervallen. Een professionele gids zal alles vertellen over de flora en fauna en je kunt langs de Braziliaanse kant van de watervallen lopen voor een prachtig panoramisch uitzicht op de indrukwekkende watervallen.

4IMG_0938-min
IMG_0914-e1525596563448
Iguaza Watervallen - Argentinië
toekan
IMG_0982

Dag 4 - Iguazu watervallen – Argentijnse kant

Vroeg in de ochtend pickup van het hotel voor een dagtour naar de Argentijnse zijde van de Iguazu watervallen. Een professionele gids zal alles vertellen over de geschiedenis, flora en fauna van het national park en de watervallen. Ervaar de imposante uitzichten en het bulderende geluid van de watervallen. Het national park heeft makkelijk begaanbare voetpaden die je een spectaculair uitzicht bieden op de talrijke watervallen!

Aanvullend kun je de kracht van het water ervaren van heel dichtbij. In een zodiac boot vaar je zo dichtbij als mogelijk is langs de watervallen. Vervolgens kun je over de Iguazu rivier varen en gaat daarna terug aan wal. Na een korte wandeling stap je in een jeep voor een ontdekkingstocht door de jungle!

Dag 5 - Vertrek

Transfer naar de luchthaven.

Einde van een fantastische Incentive trip naar Argentinië!

Verantwoord reizen
Met de intentie dat reizen voor zowel de reiziger en lokale omgeving voordelen kan hebben, werken we samen met lokale ondernemers (agenten, accommodaties, gastronomie en vervoer) om zo een positieve stimulans te geven aan de plaatselijke economie, werkgelegenheid, cultuur en welzijn. We zijn gericht op duurzaamheid en selecteren onze lokale partners zorgvuldig.

Humahuaca - ArgentiniË

Hotel opties:

Iguazu - Cantera lodge

VVZ_1668-1024x683
VVZ_1594-1024x683
VVZ_1728-00-1024x683

Buenos Aires - Hotel Palo Santo:

urbangreen-781x1024
PaloSantoSuite-Living4-1024x683
PaloSantoSuite-DormitorioVista-1024x683

Buenos Aires - Hotel Classico:

5-Pasillo-rojo-1024x680
untitled-49-1024x728
10KNS-TWINS-Bathroom-1024x680

Torres del Paine - Hotel las Torres:

Copyright @hotellastorres

Fachada-Hotel-Las-Torres-1-1024x683
Suite.-1024x683
Asado-al-palo-1024x683