IN TEAMVERBAND NAAR ZUID-AMERIKA?

INCENTIVE REIS & VIP TRIP

Inspireren, motiveren en belonen van je werknemers? Dat is waar incentive reizen voor zijn en waar we je graag bij helpen! De mensen die zich met passie inzetten voor je bedrijf wil je graag op een duurzame manier belonen en aan je binden. Een incentive reis is hiervoor een van de meest effectieve middelen. Laat je waardering voelen door je werknemers een life time experience te geven, investeer in hen op een onuitwisbare manier. Zo versterk je de relatie binnen de groep, hetgeen uiteindelijk leidt tot een beter resultaat op de werkvloer. We gaan graag met je rond de tafel zitten om samen te sparren over wat het best bij jou en je bedrijf past!

Coaching
Wat is de grootste uitdaging waar je bedrijf voor staat? Terugkomen van een teamtrip met nieuwe ideeën en een nieuwe manier van aanpak om het gewenste resultaat te bereiken? Uit ervaring is gebleken dat in een nieuwe omgeving coaching veel meer impact heeft en sneller resultaat geeft. Wij werken met professionele coaches die ter plekke aan de teambuilding en uitdagingen werken.

VIP/ relatie reizen
Relaties uitnodigen
voor een trip om bijvoorbeeld trouw te belonen, samen te zijn om relaties te versterken, en/of om zaken te doen is een heel efficiënte manier die zich snel zal terugverdienen. Een spectaculaire locatie helpt hier zeker aan bij, wij denken graag met je mee!

SOLIDE PARTNERS

Corporate achtergrond
UYUNI Travels is gespecialiseerd in maatwerk reizen voor zowel individuele als incentive reizen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring weten we goed wat bedrijven willen en nodig hebben voor een geslaagde trip en zijn we volwaardige sparringspartners.

Partners
Onze partners in Zuid-Amerika hebben decennia lang ervaring in maatwerk toerisme, hetgeen een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive en VIP reizen. Onze gezamenlijke ervaring en expertise stellen ons in staat maatwerk reizen aan te bieden die perfect aansluiten bij je wensen. Groepen worden ter plekke in hun eigen taal begeleid en onze lokale partners zijn 24/7 bereikbaar.

Verantwoord toerisme
Met de intentie dat reizen voor zowel de reiziger en lokale omgeving voordelen kan hebben, werken we samen met lokale ondernemers; agenten, accomodaties, gastronomie en vervoer om zo een positieve stimulans te geven aan de lokale economie, cultuur en welzijn. We streven ernaar ‘the beauty of the world’ in tact te laten. Zo doen wij ons best onze reizen zo aan te bieden dat behoud van de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk gegarandeerd is, zodat mens en dier ervan kunnen blijven genieten.

INCENTIVE REIS & VIP TRIP

Grenzeloze mogelijkheden
Een van onze voordelen is dat we actief zijn in zes landen in Zuid-Amerika; Peru, Argentinië, Chili, Ecuador, Bolivia en Colombia, waardoor we groot kunnen denken en de mogelijkheden oneindig zijn. We helpen je graag de perfecte bestemming voor je incentive reis of VIP trip te vinden. We kunnen ook een congres of business event eenvoudig combineren met een incentive reis. We hebben de kennis en capaciteit om een trip van iedere omvang te organiseren en begeleiden.

Verbinding, vervoer en historische setting
Directe vluchten van en naar Zuid-Amerikaanse steden vanuit Europa maken het een comfortabele bestemming. Ook het transport en de connecties ter plaatste zijn zeer efficiënt waardoor je je tijd optimaal kunt gebruiken. Voor kortere afstanden maken we gebruik van professionele chauffeurs en autos of bussen/mini vans van hoge kwaliteit om gegarandeerd te zijn van goed comfort.
Booming steden als Lima, Buenos Aires, Bogota en Quito, hebben uitgebreide faciliteiten voor professionele evenementen. Deze en andere steden hebben moderne snelwegen, luxe hotels met vergaderzalen in combinatie met charmante koloniale bouwkunsten en authentieke culturele ervaringen. Wijnproeverijen en tango dansers in Argentinië, de Amazone en ‘s werelds grootste zoutvlaktes in Bolivia, bezoek de Galapagos in Ecuador of Machu Picchu in Peru! Dit is maar een greep uit de mogelijkheden…

Veiligheid en stabiliteit
We zijn ons ervan bewust dat het belangrijk is dat landen politiek en economisch stabiel zijn waar je naartoe reist. Onze landen zijn veilige bestemmingen voor georganiseerde reizen, internationale meetings, congressen, incentive en VIP reizen.

Unieke incentive ervaring!
Onze bestemmingen bestaan uit de meest diverse landen ter wereld, zowel op het gebied van cultuur, gastronomie als natuur. Peru heeft een rijk Inca verleden, het wereldberoemde Machu Picchu en hoogstaande culinaire mogelijkheden. Colombia heeft het caribische noorden met kleurrijke koloniale steden, schitterende stranden en heerlijke temperaturen, Ecuador behoort tot ‘s werelds beste bird-watch plekken, Patagonië heeft unieke hiking mogelijkheden, Argentinië kent bruisende steden, de gaucho cultuur en tango dansers, Bolivia is nog een van de meest authentieke landen van Zuid-Amerika met bovenaardse natuurschoon en de Amazone strekt zich uit over het hele continent. En onze landen hebben reisbestemmingen die iedere reiziger op zijn bucket list heeft: zoals Machu Picchu en de Galapagos eilanden.
Onderstaand enige voorbeeld trips, geheel aan te passen naar je wensen. De mogelijkheden voor je incentive reis zijn eindeloos.

Hoe wij werken
Heb je interesse, wil je vrijblijvend met ons sparren of heb je al concrete ideeën voor een incentive reis? Bel of mail ons met je vraag. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat van het reisprogramma met dagplanning, budget en nuttige informatie.

INCENTIVE VOORBEELDREIZEN - KLIK OP DE FOTO'S:

Bolivia

Ontdek het altiplano met de grootste zoutvlakte ter wereld (Salar de Uyuni), de felgekleurde flamingo lagoons, spuitende geisers en verlaten vulkaanvlaktes. De Altiplano ontdek je per goeduitgeruste jeep. Je kunt het avontuur 1, 2 of 3 dagen aangaan. Wij raden sterk de 3 daagse trip aan voor de ultieme beleving. Perfect voor de teambuilding!

Peru

Machu Picchu, de verborgen Inca stad en de UNESCO werelderfgoed parel, ligt verscholen tussen de toppen van het Andesgebergte en het tropische regenwoud. Dit wereldwonder staat op menigeen’s bucket-list en is uitstekend te combineren met een mooie mountainbike tour of wandeling door de heilige vallei, ambachtelijke marktjes, een traditionele kookworkshop in Cusco en een historische wandeltour door Lima. Deze trip leent zich goed voor een 4/5 daagse incentive reis.

Argentinië

Buenos Aires bruist en is een lust voor het oog. Geniet met je team of klanten in de kleurrijke straatjes van de live muziek, street art en tango dansers! De stad is bij uitstek te combineren met een bezoek aan een traditionele estancia, waar je kunt smullen van de asado, de traditionele Argentijnse barbecue en je kunt vergapen aan de gaucho’s te paard. Deze trip is ook met een dagtrip naar het witte mondaine plaatsje Colonia in Uruguay te combineren of met Iguazu, ’s werelds beroemdste Amazone watervallen. Deze trip is realiseerbaar in 4/5 dagen.

Chili

Chili, dat door zijn uitgestrektheid in meerdere klimaatzones ligt, is zeer divers! Een korte trip kan het noorden, midden of zuiden beslaan. Combineer bijvoorbeeld een historische city walk door Santiago met het artistieke kleurrijke Valporaiso en bezoek met je team of klanten een authentieke ranch in de country side waar je kunt genieten van een outdoor barbecue en de liefhebber de optie heeft zelf paard te rijden. Sluit deze reis af met een lekkere wijnproeverij bij een van de beroemde Chileense wijngaarden.

Ecuador, Galapagos

De legendarische Galapagos-eilanden zijn een absolute highlight van een Ecuador rondreis en zijn toegankelijk via vluchten vanuit Quito. Deze archipel van vulkanische oorsprong herbergt een overvloed aan wilde dieren op het land, in de lucht en onder water. Reuzenschildpadden, speelse zeeleeuwen, blauwvoetvogels, pinguïns, flamingo’s en leguanen, je kunt ze van heel dichtbij ervaren. Treed in de voetsporen van Charles Darwin.

All-inclusive cruises zijn er vanaf 4 dagen. Ideaal voor een korte incentive trip. Neem contact met ons op om voor de verschillende mogelijkheden.

Colombia

Kleurrijk, swingend en open; de Colombianen verwelkomen je graag in hun veelzijdige land!

Ontdek Bogota per fiets of Medellin per kabelbaan, de street art walks zijn eveneens legendarisch in beiden steden! Combineer met de koffieregio van Salento, waar je de heerlijkste koffie kunt proeven bij een van de koffieplantages en wandelt tussen de hoogste wax palmen ter wereld. Laat de heupen losgaan in het Caribische koloniale Cartagena, met charmante straatjes, winkels, heerlijke restaurants en eilanden met prachtige witte stranden. Colombia leent zich perfect voor een 5-daagse incentive reis.