REISADVIES
Coronavirus

Coronaproof reizen Zuid-Amerika

Veel mensen zijn optimistisch in het maken van nieuwe reisplannen en nieuwe onvergetelijke herinneringen! Uiteraard staat bij UYUNI Travels de gezondheid en de veiligheid van onze klanten voorop. UYUNI Travels volgt het nieuws en de updates over het Coronavirus op de voet. Daarin volgen we het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

We zijn goed geïnformeerd en informeren onze reizigers over de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus. We beantwoorden alle reisvragen rondom het coronavirus, helpen je bewust kiezen voor een bestemming en plannen coronaproof reizen naar Zuid-Amerika.

Wat betekent Coronaproof reizen:

  • Actuele corona-informatie van onze lokale partners. We werken al jarenlang samen met een groot team van lokale partners. We staan in nauw contact met hen, waardoor we per gebied specifiek weten hoe het staat met corona en de veiligheid. 
  • We bieden advies rondom verzekeringen
  • Wij zijn aangesloten bij het: GGTO Garantiefonds en het Calamiteitenfonds.
  • Keuze van de locatie/bestemming 
  • We stemmen de keuzes bij de samenstelling van het programma af op de huidige situatie in de landen en zijn ook flexibel ter plaatse
  • PCR-test vooraf en/of vóór de terugvlucht
  • Wij en onze partners zijn 24/7 bereikbaar tijdens een reis
  • Onze reizen zijn maatwerk, zo kunnen we elke reis afstemmen op de corona maatregelen van dat moment 

Waarom UYUNI Travels

Maatwerk reizen: Bestemming, duur en activiteiten zijn volledig afgestemd op de voorkeuren van de reiziger
Duurzaam ondernemen: Wij geloven dat reizen zowel voordelen kan hebben voor zowel de reiziger als de lokale omgeving. Wij stellen reizen samen die leuk zijn voor klant en lokale bevolking.
Wij zijn aangesloten bij het: GGTO Garantiefonds en het Calamiteitenfonds.
Ervaring: We hebben alle bestemmingen die wij aanbieden zelf bezocht en spreken uit eigen ervaring
Zorgvuldig gekozen partners: Het netwerk dat wij in de voorgaande jaren hebben opgebouwd bestaat uit teams van betrouwbare en ervaren experts met veel kennis van de lokale markt. Zo selecteren we de leukste restaurantjes, mooiste accommodaties en meest unieke activiteite

Puerto Natales torres del paine chili