ONTDEK SWINGEND COLOMBIA

Colombia reizen op maat

Kleurrijk, swingend en open; de Colombianen verwelkomen je graag in hun veelzijdige land. Ontdek het zelf tijdens onze Colombia reizen op maat! In het noorden vind je tijdens het reizen door Colombia een subtropisch klimaat. Het wordt gekenmerkt door kleurrijke koloniale steden als Cartagena, met voor de Caribische kust eilanden met hagelwitte stranden, alsook het schitterende Tayrona park, met stranden grenzend aan de jungle.

In het midden ligt de hoofdstad Bogota, die je per fiets kan verkennen tijdens je Colombia reis maar ook de street art walk is erg leuk. Bewonder de schilderijen en beelden van Botera. De sensationele ondergrondse zoutkathedraal ligt niet ver van Bogota, net zoals het prachtig in tact gebleven koloniale dorpje Villa de Leyva, met een walhalla aan stijlvolle restaurantjes, chocolade en sieraden winkeltjes. In de stad Medellin is het eeuwige lente, je kunt de stad per kabelbaan met gids verkennen. Het merendistrict hier is ook erg de moeite waard, evenals het kleurrijke dorpje Guatape. We integreren het graag in onze Colombia reizen op maat.

Colombia staat ook bekend om de geweldige koffie, dit mag je niet missen tijdens je Colombia reis op maat. Struin door de koffievelden en proef de lekkere koffie bij een van de koffieplantages. In dezelfde regio kun je wandelen tussen de hoogste palmbomen ter wereld, een sprookje is er niets bij! Naast de groene valleien kent Colombia ook de schitterende onontdekte Tatacoa woestijn. In San Augustin vind je de belangrijkste archeologische site van Colombia. Je kunt er ook mooi paardrijden. En voor de Salsa liefhebber, breng vooral een bezoekje aan Cali, the Salsa capital of the world!

Mogelijke activiteiten tijdens Colombia reizen

Bezoek de onontdekte Tatacao woestijn waar je onder de inmense sterrenhemel zult slapen. Wandel tussen de grootste waxpalmen ter wereld in het schitterende Salento. Spot wildlife tijdens een wandeling door het schitterende Tayrona nationaal park en geniet er van de heerlijke stranden. Vergaap je aan de dierenfiguren tombes in het archeologische park in San Augustin. En laat de heupen losgaan bij de swingende live muziek in de kleurrijke Colombiaanse steden! Wil je door Colombia reizen, op maat en in detail geregeld? Neem contact met ons op.

Praktische informatie voor Colombia reizen

 • Beste reistijd Colombia: het land is het hele jaar door te bereizen. het klimaat varieert van subtropisch tot hooggebergteklimaat
 • Taal: meest gesproken taal is Spaans
 • Valuta: je betaalt met de Colombiaanse peso

Ter inspiratie enige voorbeelden van Colombia reizen, geheel aan te passen naar je wensen

Waarom UYUNI Travels

Zuid-Amerika reizen specialist

Reisvoorstel op maat

Persoonlijke ervaring en oog voor detail

Lokale gidsen

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

  Gids

  Activiteiten

  Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie      Transfer

   Gids                        Activiteiten 

  Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat.

Vraag hier jouw Colombia reisvoorstel op maat aan!

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je reis naar Colombia!

  Reviews

  “UYUNI Travels heeft voor ons gezin een prachtige reis door Colombia georganiseerd. We verbleven in mooie kleinschalige hotels op unieke locaties, de gidsen bevielen erg goed en de activiteiten waren zeer afwisselend met veel natuur, cultuur, historie, flora en fauna! We hebben ons niet 1x onveilig gevoeld. Colombia is ook een erg leuk land voor kinderen, met de koffieplantages, prettige temperaturen en heerlijke stranden van Providencia waar we mooi gesnorkeld en gedoken hebben. Heerlijk dat alles geregeld was, we zouden UYUNI Travels zeker aanraden!"

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie en interessante vakantie en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “Alleen reizen door Zuid-Amerika met “un poco” Spaans. Wat ben ik blij dat UYUNI Travels voor mij een super vakantie heeft geregeld! Ze spreken uit ervaring en kunnen de leukste, hipste en coolste accommodaties, tours, restaurantjes en you name it, regelen en denken geweldig met je mee. Doen!”