ONTDEK HET UNIEKE CHILI

Chili reizen op maat

Woestijnen en gletsjers in 1 land bezoeken? Het kan tijdens onze Chili reizen op maat, dat door zijn uitgestrektheid (4300km lang!) in meerdere klimaatzones ligt. Onderweg kom je zowel fjorden als woestijnen tegen en kun je meerdere vulkanen beklimmen. Kom daarna bij van alle inspanning in een natuurlijke heetwaterbron of bezoek één van de national parks.

Het noorden van Chili kenmerkt zich door de Atacama woestijn. Dit is een bijzondere plek; er zijn gedeeltes waar het nooit regent maar er zijn ook geisers te vinden die warm water spuiten en felgekleurde lagoons aan de voet van vulkanen, waar roze flamingo’s het landschap sieren. Chili kent de hoogste concentratie aan vulkanen er wereld. En vrijwel nergens op aarde is de sterrenhemel zo mooi en indrukwekkend, het is niet voor niets de uitvalsbasis voor de Nasa.

Het zuiden van Chili bestaat uit Patagonië en het adembenemende Torres del Paine park, ideaal voor dag hikes maar ook voor meerdaagse actieve trekkings.

Zin in cultuur tijdens het reizen door Chili op maat? Bezoek de wijngaarden in de Elqui valley of één van de kleurrijke steden met street art en vrolijke straatmuzikanten zoals Santiago of Valporaiso.

Mogelijke activiteiten tijdens Chili reizen

Bewonder Chili’s kunstzinnige havenstad Valporaiso of wandel door het bergachtige meesterwerk Torres del Paine in Patagonië, zelfs de diehard hiker kan hier zijn hart ophalen voor een wandeling van een dag tot meer dan een week. Beleef de bovenaardse Atacama; de vergezichten van de zoutvlakten, kleurrijke vulkaanlandschappen, flamingo lagoons en spuitende geisers zijn een ervaring om nooit te vergeten. Of geniet van de lekkerste wijnen en heldere nachtlucht in de Elqui vallei. Wij integreren het naar wens in onze Chili reizen op maat.

Praktische informatie Chili reizen

 • Een reis op maat naar Chili is uitstekend te combineren met Argentinië, Bolivia en Peru
 • Beste reistijd Chili: door Chili reizen kan het hele jaar. Bepaalde gebieden in het zuiden zijn maar een deel van het jaar toegankelijk, het midden en noorden zijn het hele jaar door te bezoeken.
 • Taal: in Chili spreekt men Spaans. Je betaalt met de Peso.

Ter inspiratie enige voorbeeld Chili reizen, geheel aan te passen naar je wensen

Chili is ook te combineren met BoliviaPeruArgentinie

Waarom UYUNI Travels

Zuid-Amerika reizen specialist

Reisvoorstel op maat

Persoonlijke ervaring en oog voor detail

Lokale gidsen

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

  Gids

  Activiteiten

  Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie      Transfer

   Gids                        Activiteiten 

  Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat.

Vraag hier jouw Chili reisvoorstel op maat aan!

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je reis naar Chili!

  Reviews

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. Tussen alle indrukken en verplaatsingen was er tijd om uit te rusten in prima hotels, meestal zeer sfeervol en gastvrij. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met gastheren- en vrouwen of deskundige gidsen die ons zonder mankeren stonden op te wachten op elke nieuwe plek en voor excursies, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels.”“ Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinië, Chili en Bolivia geweldig georganiseerd door UYUNI Travels."

  “Niet goed in woorden uit te drukken hoe mooi de zandvlaktes zijn die je ziet tijdens de “Valle de la Luna tour” in San Pedro de Atacama. Ga het ervaren!” Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinië, Chili en Bolivia

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie en interessante vakantie en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!“ Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinië, Chili en Bolivia

  “Valporaiso Chili, wat een feest. De belangrijkste vraag om jezelf te stellen: where to look? Zo veel ongelooflijke mooie streetart.” Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinië, Chili en Bolivia

  “Zwemmen en drijven in de zoutmeren bij San Pedro de Atacama, heel leuk. Alleen wat jammer dat het uitzicht wat “gewoontjes” is…!!!” Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinië, Chili en Bolivia