ONTDEK BETOVEREND BOLIVIA

Bolivia reizen op maat

Als je op zoek bent naar een land dat nog echt ontdekt moet worden, off the beaten track, is Bolivia een goede keuze voor reizen op maat. Bolivia bevat veel van wat je in andere Zuid-Amerikaanse landen kunt tegenkomen. Het is een divers land dat o.a. zoutvlakten (de grootste ter wereld!), gebergten, vulkanen en regenwoud in zich combineert. Laat je tijdens het reizen door Bolivia verrassen door de mogelijkheden, wij regelen het op maat en in detail.

Treed bijvoorbeeld in de voetsporen van Che Guevara in het desolate gebied rondom Santa Cruz en Sucre. Bezoek La Paz, de hoogste hoofdstad ter wereld (3640 meter) met haar kleurrijke gebouwen en laat je betoveren door de unieke handelswaar op de heksenmarkt.

Ook de sneeuwwitte, eindeloze zoutvlakte van Uyuni zal een onuitwisbare indruk op je maken. Laat het zout kraken onder je schoenzolen en bewonder de knalroze flamingo´s in de turqoise en roze gekleurde lagoons, die in groot contrast staan met al het wit om je heen. Ook de reis van Uyuni naar San Pedro de Atacama is er een om nooit te vergeten. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en bekijk onze Bolivia reizen op maat. We denken graag met je mee!

Mogelijke activiteiten tijdens Bolivia reizen

Beleef de stilte van de zoutvlakten in Salar de Uyuni en rijd met een goeduitgeruste jeep door dit betoverende landschap. Dompel jezelf onder in de pampas, een puur stukje amazone met een hoge concentratie aan flora en fauna. Of treed in voetsporen van de Inca’s op een van de eilanden in het lake Titicaca en eet bij de kleurrijke bevolking. Bezoek de witte stad Sucre, het pareltje onder de Zuid-Amerikaanse koloniale steden.

Praktische informatie voor Bolivia reizen

 • Een reis op maat naar Bolivia is uitstekend te combineren met Peru en Chili.
 • Beste reistijd Bolivia: Bolivia kan het hele jaar bezocht worden. Grote delen van Bolivia bevinden zich boven de 3000 meter, in de samenstelling van onze reizen letten wij goed op een geleidelijk verloop van de hoogteverschillen.
 • Taal: in Bolivia spreekt men Spaans
 • Valuta: je betaalt met de Boliviano

Ter inspiratie enige voorbeelden voor Bolivia reizen, geheel aan te passen naar je wensen

Bolivia is ook te combineren met Peru, Chili en Argentinië

Waarom UYUNI Travels

Zuid-Amerika reizen specialist

Reisvoorstel op maat

Persoonlijke ervaring en oog voor detail

Lokale gidsen

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

  Gids

  Activiteiten

  Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie      Transfer

   Gids                        Activiteiten 

  Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat.

Vraag hier jouw Bolivia reisvoorstel op maat aan!

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je reis naar Bolivia!

  Reviews

  “Geen wonder dat Uyuni Travels, Uyuni Travels heet, het is the best of the best experience om in een jeep met fun travellers from around the world de zoutmeren te ontdekken!” Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinie, Chili en Bolivia geweldig georganiseerd door UYUNI Travels."

  “Een absoluut hoogtepunt om mee te maken als je in het noorden van Chili en Argentinië bent: de flamingo meren in Bolivia, #foreverlove” Reisliefhebster uit Amsterdam -Reisde door Argentinie, Chili en Bolivia